HTML

zoli27 blogja

Leírom, ami érdekel, ami zavar, vagy éppen örömet okoz. Azzal a kimondott céllal, hogy vitát ("párbeszédet") provokáljak. Közélet, politika, sport.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A közönség segítségét kérem: Mi a jó Vágó István szerint az országnak?

2008.04.30. 19:11 zoli27

"Úgy érzem, ő (Gyurcsány Ferenc) az egyetlen esélyünk arra, hogy az ország haladjon."
Ezt Vágó István, Magyarország első számú kvízmestere mondta a Playboy legfrissebb számában megjelent interjúban.

Ugyanakkor Vágó aláírt egy nyilatkozatot is, amelyben többek között a következőket olvashatjuk:
"Elismerésünket fejezzük ki Molnár Lajosnak és Horváth Ágnesnek, hogy vállalták az ország jövőjét szolgáló, ugyanakkor sokféle érdeket sértő reformokkal szükségszerűen együtt járó népszerűtlenséget és a korántsem ugyanígy szükségszerű folyamatos, méltatlan támadásokat. Elismerésünket fejezzük ki a két reformminiszternek az elért eredményekért"

Hogy is van ez?
Vágó úgy véli, hogy a Molnár Lajos és Horváth Ágnes nevével fémjelzett reformok az ország jövőjét szolgálják (vagy legalábbis szolgálták volna). Azonban, amint az közismert, 2008. március 29-én Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bejelentette, hogy leváltja az egészségügy-minisztert; majd hamarosan az is kiderült, hogy a liberálisok által a reform lényegének tartott magántőkét a kormányfő által elnökölt MSZP mégsem engedi be a társadalombiztosításba.

Én ezt nem értem: Ha a miniszterelnök megálljt parancsolt a Vágó szerint az ország jövőjét szolgáló reformoknak, és leváltotta a szerinte elismerésre méltó minisztert, akkor mindeközben hogy lehet Vágó István szemében továbbra is Gyurcsány Ferenc az ország egyetlen esélye a haladásra?

A közönség segítségét kérem...

1 komment

Címkék: vágó gyurcsány reform

A bejegyzés trackback címe:

https://zoli27.blog.hu/api/trackback/id/tr31449027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása