HTML

zoli27 blogja

Leírom, ami érdekel, ami zavar, vagy éppen örömet okoz. Azzal a kimondott céllal, hogy vitát ("párbeszédet") provokáljak. Közélet, politika, sport.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kapolyi megbízására nyomoztak - de ki után?

2008.04.24. 20:55 zoli27

A Magyar Nemzet dokumentumokkal bizonyítja, hogy 2002-ben Kapolyi László MSZP-s országgyűlési képviselő megbízási szerződést kötött egy magánnyomozó céggel. A lap azt állítja, hogy a Finder Bt. feladata Orbán Viktor volt miniszterelnök, Simicska Lajos, az Apeh volt elnöke és Kalmár István a Magyar Posta korábbi elnökének megfigyelése, illetve rájuk nézve terhelő bizonyítékok gyűjtése volt.

Habár számomra egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a Magyar Nemzet által megírtak megfelelnek a valóságnak, de a tárgyszerűség megköveteli, hogy megemlítsük: az eddig nyilvánosságra hozott dokumentumok egyikében sem szerepel sem Orbán, sem a másik két úr neve. Vagyis egyelőre annyi biztos, hogy a hírek szerint ma már felszámolás alatt álló magáncég valóban végzett megfigyelési tevékenységet Kapolyi megbízása nyomán, az azonban még nem tiszta, hogy ki vagy kik voltak a nyomozás tárgyai.

A Magyar Nemzet azt ígéri, hogy újabb részleteket hoz nyilvánosságra.

Mi pedig óvatos kíváncsisággal várjuk ezeket.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán megfigyelés magánnyomozó kapolyi

A bejegyzés trackback címe:

https://zoli27.blog.hu/api/trackback/id/tr14440889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása